ELLEN, DIE ELLEN PAKKIES STORIE is op Vrydag, 7 September 2018, amptelik vrygestel in plaaslike bioskope en het ongelooflike ondersteuning en terugvoer vanaf die Suid-Afrikaanse publiek en media ontvang! Die skeppers van hierdie aangerypende rolprent is ongelooflik dankbaar vir die suksesvolle openingsnaweek van hierdie langverwagte speelfilm.

Die bekroonde prent het R968 408 verdien gedurende die openingsnaweek, wat voorafbespreekte kaartjieverkope insluit. Dit was ook in die sesde plek by die loket. Dit beteken dat meer as 14 808 kykers reeds hierdie ongelooflike fliek ondersteun het, wat drie toekennings by vanjaar se Silwerskermfees gewen het, waaronder Beste Draaiboek – Amy Jephta; Best Aktrise – Jill Levenberg en Best Akateur.

 Rolprentkenners was ook gaande oor die film en Leon van Nierop het dit ’n 10/10-gradering gegee en die fliek beskryf as “’n lewensveranderende ervaring wat gesien moet word”.

Leave a Reply