Snotkop is terug met sy nuwe album wat die land se tonge aan die praat gaan hê!!!

“#Soos ‘n Boss” is sy sesde album wat die rakke sal tref op die 1ste Julie 2014. Hierdie versameling van gatskop treffers is vars, innoverend en net pleinweg LEKKER! Snotkop rap, sing en skerts – Soos ‘n Boss – oor dinge wat die hartsnare roer, dinge wat jy elke dag ervaar, dinge wat jy van droom, op aansteeklike klanke wat jou voete sal laat jeuk en jou van diep binne sal laat lekkerkry! Soos ‘n Boss! Aanhangers kan ‘n Splinternuwe look, nuwe gatskop klanke en ‘n baie sexy, retro, goue custom designed fiets verwag om hulle asems weg te slaan.
Die eerste treffer ‘Agter op my fiets’ is reeds beskikbaar op ITunes en het hierdie week begin speel op radio. Die video vir die treffer was onlangs in die Kaap geskiet en is ‘n visuele fees in goud wat jou sal laat regopsit.
Snotkop en sy bende rits die strate rond op hulle goue fietse, chill in die voortuin en braai op ‘n goue weber, opsoek na daardie perfekte girl om agter op sy fiets te lift. Die liedjie sal jou terug vat in tyd na jou jonger dae toe jou fiets die wêreld beteken het. ‘n Simbool van vryheid en avontuur. Die perfekte manier om meisies op-te-chat en net die hoogtepunt van cool. Snotkop bring beslis met hierdie treffer en video weer die cool in fietsry terug!

Kyk hier na Snotkop se nuwe video:  Agter Op My fiets
‘n Vars, nuwe baadjie, slim lirieke, ritmes wat jou ruite sal laat bons en aansteeklike melodie gaan jou klank sisteem bederf van begin tot einde. HOU VAS! Met sy nuwe CD gaan Snotkop jou laat voel of elke dag jou verjaarsdag is en WEEREENS laat paartie – SOOS ‘N BOSS!!!

 

Leave a Reply